top of page

Miami here we come!

Eller vi har været i Miami!

Søndag den 3/4 2016 steg vi ombord på et Norwegian fly mod Fort Lauderdale, FL, USA. Godt pakket med autostole, kombivogn og hvad man nu ellers har af habengut, når man rejser med 3 børn. Egentlig blev vi positivt overraskede over, at alle 4 tasker holdt sig pænt under 20 kg.

Miami var første stop på vores 4 mdr. lange kombinerede ferie/barselsrejse og da vi var i Miami for præcis 1 år siden, blev det også et kort stop. Vi havde lejet et stort værelse med senge nok til os alle i North Beach. Vi skulle primært besøge Fernanda, Pablo og Luciana, som vi byttede hus med dengang. Vi bruger primært Homeexchange.com og det er ideelt at bytte hus, når begge familier har børn - der er legetøj og alt hvad man har brug for som familie.

Det var et glædeligt gensyn for børnene, som havde leget sammen da Pablo, Fernanda og Luciana var og spise hos os inden de fløj hjem fra Danmark sidste år. Ungerne hyggede sig i poolen, mens de voksne nød et godt glas kølig vin og udvekslede rejsetips og tricks. Pablo og Fernanda har besluttet sig for at tage et år ud af kalenderen og rejse rundt i verden i en kombination af husbytter og almindelig accomondation.

En meget stor fordel ved husbytte er, at man får en masse tips fra de lokale. Det kan være alt fra gode spisesteder, hvilken strand der er bedst, hvor der er legepladser eller gode løberuter. Vi benyttede chancen med Pablo og Fernanda og har fået en masse gode tips til vores videre rejse eks.: hvor der er godt at overnatte i Las Vegas med børn og gode vinfarme i Napa Valley.

Det har været den helt rigtige måde at starte vores eventyr på og vi følte os en smule hjemme her mere end 7.500 km. fra det kølige Skandinavien.

Som det ses på billedet til højre, følte Vega sig også hjemme i Miami Shores :-)

Dagen efter besøget i Miami kørte vi videre mod Tampa Bay og St. Pete's Beach, hvor vi skal bo i 4 dage. Det skal lige tilføjes at vi fik noget af en upgrade af Almo i Miami, så vi kører stadsmæssigt rundt i en Ford Explorer med 7 sæder og plads til det hele - og lidt mere. Der er godt med lir og lædersæder, så det kan blive lidt af en nedgradering, der venter os i San Fransisco, når vi skal leje bil igen. Børnene er især imponeret over automatisk op/nedlukning af baggagerum....

På vejen fra Miami til St. Pete's Beach gjorde vi et holdt i Siesta Key, hvor der er en helt fantastisk smuk strand.

Efter den lange danske vinter var det skønt at få de bare fødder i sandet og mærke det kølige vand fra Den Mexikanske Golf.

Turen gik herfra det sidste stykke til vores condo ca. 100 m fra St. Pete's Beach

Mere herom i næste indlæg.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page