top of page

Stops for foodies

Når vi er på farten med børn, så kan det indimellem være svært at finde et kompromis, som alle er tilfredse med. Vi lykkedes dog med 3 steder, som i her får lidt info om - hvis i engang skulle komme på disse kanter med børn!

Ham & Eggery, Miami

En virkelig old school diner, hvor man sidder og spiser sin morgenmad oppe ved skranken. Alle sætninger blev afsluttet med et "Honey", og der var rigtig god service og tålmodighed med danskerne, som helt klart var på udebane i menukortet. Det er utallige varianter af omeletter, men også forskellige slags grød og pandekager. Kaffen kommer fra kanden og sort! Det var første gang vi smagte Grits - en slags majsgrød med smør og sukker, hvis man har en sød tand.

Captain Curt's Crab and Oyster Bar, Siesta Key

På vores stop i Siesta Key havde vi fundet Captain Curt's som blev anbefalet til børn. Det var virkelig et populært sted og de har et kæmpe menukort med masser af forskellig seafood. De voksne fik smagt "Gator Bites" aka rigtig alligator og børnene fik rejer og fiskepinde. Fisken var super lækker, men vær opmærksom på amerikanernes forkærlighed til friture. Portionerne er kæmpe og øllen kold!

MingMing Tea Cafe, St. Petersburg

Tvillingerne elsker sushi og det var det vi skulle have, da de måtte bestemme aftensmaden. MingMing Tea Cafe viste sig at være et rigtig godt bekendsskab. Det er både en kinesisk te butik/cafe, men de laver virkelig lækker sushi. Det var tydeligt at råvarerne var friske og af god kvalitet. Vi endte med at måtte bestille sushi med laks til ungerne i flere omgange - de spiste ikke færre end 26 stk. tilsammen! MingMing Tea Cafe ejes af et ægtepar, som selv står i butikken/køkkenet og de er virkelig søde. MingMing er klart et besøg værd, hvis man er på disse kanter.

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page