top of page

Rå skønhed i Glaciers National Park

Vores rute var planlagt, så vi kom forbi Glaciers Nationalpark på vej mod Canada. Det var saftsuseme godt planlagt!

Det er virkelig en perle af naturoplevelser i verdensklasse – især hvis man er til bjerge og gletchere.

Det er en rå og smuk nationalpark, hvor bjergene troner højt og dramatisk, og hvor naturen sætter dagsordenen. Vi kørte ind i parken via Going to The Sun Road fra vest og kunne desværre kun komme ca. 25 km. da resten af vejen var lukket pga. sne.

Det er en meget spektakulær rute, som tog os forbi sneklædte bjerge, gletchersøer og som bød på det ene ”kodak moment” efter det andet. Selvom vi ikke kunne komme hele vejen, var det en fantastik tur og vi tog den gerne t/r.

Efter ”Going to The Sun Road” kørte vi ud af parken for at komme til en anden indgang og ”Many Glaciers”, hvor det var vores plan at gå et lille trek ned til en gletchersø. Det måtte vi dog revurdere efter at se advarslerne for bjørne i området. Det er åbenbart et rigtig godt område for Grizzly bjørne og de er meget aktive. Vi har stadig ikke anskaffet os en bjørnespray og så måtte mor her sætte foden ned, da far Trolle kækt ønskede at fortsætte.

I stedet satte vi kursen mod Calgary og et sjældent ophold i en by.

Hvis du har mulighed for det, så skal du ikke snyde dig selv for Glaciers National Park. Der er utallige muligheder for trekking, camping m.v., så det er bare med at komme af sted!

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.
bottom of page